Herbestemming 360°

Geplaatst: 08-06-2017

 

Herbestemming 360°

Het aantal agrarische bedrijven in Nederland is dalende. Het is een proces dat ook de komende decennia zal doorgaan.

Herbestemming van de agrarische bebouwing die vrijkomt, kan tot de mogelijkheden behoren. Denk daarbij niet alleen aan de gebruikelijke herbestemmingen zoals recreatie en wonen, maar ook aan innovatieve herbestemmingen zoals duurzame energie en vernieuwde agrifoodconcepten.Met het herbestemmen van agrarische bebouwing heeft Remie inmiddels veel ervaring opgedaan. Doordat ons kantoor beschikt over juristen, fiscalisten en bedrijfsadviseurs kunnen wij u tijdens het traject van herbestemmen bijstaan van het begin tot het eind.

Herbestemming 360°, een initiatief van Remie, bekijkt uw vrijkomende boerenerf dan ook van alle kanten: fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch. 360 graden dus! Daarnaast is er volop aandacht voor een persoonlijke aanpak. Persoonlijk, betrokken en deskundig!

Vragen?
Wilt u meer weten over dit initiatief? Vraag dan gratis de folder op of neem vrijblijvend contact met ons op. Dit kan per e-mail (y.vanriet@remie.nl) of per telefoon (0413-241060). U kunt dan vragen naar mevrouw mr. Y.M.G.M. (Yvana) van Riet.

Terug naar overzicht