MKB

Ondernemen is veranderen

Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) beslaat het overgrote deel van het totaal aantal bedrijven in Nederland. Van alle Nederlandse bedrijven valt 99 procent in deze categorie. Zij zijn verantwoordelijk voor 58 procent van de omzet in het bedrijfsleven en biedt werkgelegenheid aan 60 procent van de werknemers. Belangrijke ontwikkelingen binnen deze sector zijn: toenemende samenwerking, specialisatie, technologische ontwikkelingen (mobiel) en natuurlijk: duurzaamheid.

Onze vakgebieden

Administratief
Uw administratie is het vertrekpunt van uw organisatie. Dat lijkt een open deur, maar is het niet. Het vraagt precisie, punctualiteit, vakinhoudelijkheid, betrouwbaarheid en vertrouwelijkheid. Wij kijken net iets verder dan u bent gewend.
Administratief
Juridisch
Op het gebied van uw ondernemerschap heeft u altijd te maken met de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Met onze uitgebreide kennis binnen handbereik weet u precies binnen welke kaders u kunt handelen. Daarmee maken wij het verschil.
Juridisch
Fiscaal
Fiscale vraagstukken lijken soms heel complex. Het enige antwoord op die complexiteit is eenvoud. Dat vraagt om gedegen kennis en volop ervaring. Daarom denken wij altijd in oplossingen. Dat doen wij op een proactieve manier.
Fiscaal
Financieel
Een gezonde financiƫle situatie. Dat wordt bepaald door de juiste balans tussen administratieve, juridische en fiscale factoren. Een kwestie van verbinden, koppelen en optimaliseren. Wij kijken anders naar uw cijfers. Sterker nog: dat is onze passie.
Financieel
Bedrijfeconomisch
Bedrijfeconomische dienstverlening
Bedrijfeconomisch