Administratieve dienstverlening

Ontzorgen, meedenken en adviseren

Wij verzorgen uw financiële en/of loonadministratie. Van jaarrekeningen, BTW-boekingen, de verwerking van uw administratie en het verzorgen van de fiscale aangiften tot het adviseren en uitwerken van bijvoorbeeld uw maand- en kwartaalrapportages. Wij kunnen u volledig of gedeeltelijk ontzorgen. U kunt ons ook inschakelen als vraagbaak of klankbord. Wij spelen in op uw behoefte; dat is onze missie. Uw doelstellingen zijn ons uitgangspunt. Van een volledig geautomatiseerd administratie tot een meer ‘klassieke’ administratie. De keuze is aan u.

Onze specialisaties

Agrarisch
De roots van onze medewerkers liggen in de agrarische sector. Wij weten wat er speelt en spreken uw taal. Al sinds 2000 zijn wij het kantoor voor de agrarische sector in zuidelijk NL. Onze klanten zitten inmiddels door heel NL. Wij weten de weg, geven richting en maken ├ęcht het verschil. En natuurlijk volgen wij alles (en meer) wat er gebeurt binnen deze boeiende sector.
Agrarisch
MKB
Ondernemen is durven veranderen. Dat geldt zeker voor ondernemers binnen het MKB. Dat begrijpen wij. Samen zoomen we in op verse kansen en verrassende mogelijkheden. Een nieuwe horizon? Die laten wij u graag zien.
MKB